Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Füllung
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 130 g Rindergulasch (2-3 cm)
- 130 g Mortadella, in Stücken (2-3 cm)
- 80 g roher Schinken, in Scheiben
- 1 Ei
- ½ TL Muskat
- ½ TL Salz
Pasta und Fertigstellung
- 100 g Hartweizengrieß
- 300 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 4 Eier
- 1 EL natives Olivenöl
- 1 TL Salz
- 2 - 3 l Wasser
-
4 - 6
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 4 - 6 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1602 kJ / 383 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blätterteig, schnell
2 godz.
Pain de Campagne (Französisches Landbrot)
76h
Zwiebelbaguettes
3h
Frühlingsröllchen
30 Min
Baguette
3 Std. 45 Min
Gewürzpaste für Fischbrühe
40 Min
Frische Kastanien-Trofie mit Pesto, Kartoffeln und grünen Bohnen
1 Std. 40 Min
Ravioli mit Hackfleisch
1h
Kartoffelrösti in Baconhülle
1 godz. 30 min
Schokoladen-Kokos-Sauce zu süßem Sushi
10 min
Erdäpfelkroketten
3h 50min
Nudelteig
1h