Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Füllung
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 130 g Rindergulasch (2-3 cm)
- 130 g Mortadella, in Stücken (2-3 cm)
- 80 g roher Schinken, in Scheiben
- 1 Ei
- ½ TL Muskat
- ½ TL Salz
Pasta und Fertigstellung
- 100 g Hartweizengrieß
- 300 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 4 Eier
- 1 EL natives Olivenöl
- 1 TL Salz
- 2 - 3 l Wasser
-
4 - 6
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 4 - 6 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1602 kJ / 383 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vanilleeis
12h
Nudelteig
1h
Baguette
3 Std. 45 Min
Teigtaschen mit Rindfleisch und Gemüse
1 Std. 45 Min
Frische Nudeln mit Zucchini-Blüten
1 Std. 15 Min
Frittierte Mini-Pizzen
2 Std.
Frühlingsrollen
2h 10min
Kartoffelkroketten mit Feldsalat-Kern
1h
Ravioli mit Hackfleisch
1h
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20min
Blätterteig, schnell
2 Std.
Brot Venezia
17 Std. 10 Min