Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Füllung
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 130 g Rindergulasch (2-3 cm)
- 130 g Mortadella, in Stücken (2-3 cm)
- 80 g roher Schinken, in Scheiben
- 1 Ei
- ½ TL Muskat
- ½ TL Salz
Pasta und Fertigstellung
- 100 g Hartweizengrieß
- 300 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 4 Eier
- 1 EL natives Olivenöl
- 1 TL Salz
- 2 - 3 l Wasser
-
4 - 6
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 4 - 6 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1602 kJ / 383 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette
3h 45min
Nudelteig
1h
Frittierte Frühlingsrollen
1h
Frühlingsrollen
2 godz. 10 min
Ravioli mit Hackfleisch
1h
Mini-Fladenbrote
2h 20min
Teigtaschen mit Rindfleisch und Gemüse
1h 45min
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30min
Herbst-Kroketten mit Steinpilzen
2h 45min
Focaccia mit Salami und Feigen
2h 30min
Würzige Fleischbällchen mit chinesischen Gemüse-Nudeln
1 Std. 20 Min
Teig für Wan Tans
1 Std. 15 Min