Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
TM31 TM5 TM6

Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)

5.0 (7 değerlendirme)

Malzemeler

  • 210 g di latte intero
  • 10 g di sciroppo di glucosio
  • 355 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
  • 10 g di gelatina in polvere
  • 380 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 35 g di pasta di nocciole

Besin Değeri
şuna göre 1 Ricetta completa
Kalori
14681 kJ / 3509 kcal
Protein
44 g
Karbonhidrat
212 g
Yağ
282 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler