Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 210 g di latte intero
- 10 g di sciroppo di glucosio
- 355 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di gelatina in polvere
- 380 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 35 g di pasta di nocciole
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 14681 kJ / 3509 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 212 g
- Yağ
- 282 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glassa di zucchero
10 λεπτ.
Albumi montati a neve
5min
Macaron al cioccolato
24h
Profiteroles
2h
Cream tart
4h
Cioccolato temperato
15min
Pasta di zucchero
1h 10 min
Croquembouche monoporzione
2 Std. 40 Min
Pasta sablé al cacao
1h 10 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Ganache al cioccolato
12h 20min