Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 210 g di latte intero
- 10 g di sciroppo di glucosio
- 355 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di gelatina in polvere
- 380 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 35 g di pasta di nocciole
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 14681 kJ / 3509 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 212 g
- Yağ
- 282 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema al burro al cacao
10min
Pasta Choux
2h
Albumi montati a neve
5min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Lemon meringue pie
3 Std.
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Profiteroles
2h
Ganache al cioccolato
12 godz. 20 min
Latte cotto di mandorle con coulis di frutti rossi
6h 30min
Macaron al cioccolato
24h
Red velvet cake
1h 15min
Cheesecake alla salsa mou
4h 50min