Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Manteiga
- 400 g natas
- 2 c. chá de sal
- 2 limões, só a raspa
- 4 pés de tomilho-limão, só as folhas
Pão
- 350 g água
- 20 g mel
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 550 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g farinha integral
- 2 c. chá de sal
- 2 c. sopa de óleo p/ untar
- 20 g sementes de papoila p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 100 grama
- Kalori
- 0 kJ / 332 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de frutos secos e maçã
13h 55min
Coroa de pães
9 Std. 30 Min
Pãezinhos aromatizados
2h
Mistura de ervas aromáticas para pão
Değerlendirme yok
Focaccia recheada
1h 25min
Bola de atum, pimentos e azeitonas
2u. 50min
Bolas de cebola e bacon recheadas
1h 30min
Pães de centeio
2h 10min
Bahji de cebola
30 Min
Baguetes com azeite, alho e coentros
Değerlendirme yok
Pão de sementes de papoila, laranja e figos
2h
Enrolados mistos
1h 25min