Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 200 g de pois chiches blancs secs
- 200 g de fèves sèches
- 1500 g d'eau froide
Le jour même
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 15 g de persil plat frais
- 15 g de coriandre fraîche
- 3 c. à café de cumin en poudre
- 2 c. à café de ras el-hanout
- 1 c. à café de sel
- 300 g d'huile de friture
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 323 kJ / 81 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 7.2 g
- Yağ
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain libanais épicé
3 Std. 30 Min
Chapati
1 Std. 10 Min
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13 Std.
Manaïches au zaatar
2h
Falafels
24h
Fatayers aux épinards
2u. 5min
Houmous
3 Std. 30 Min
Pain indien (naan)
1h 50 min.
Falafels
12h 45min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1h 30min
Tahiné maison
25min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min