Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Profiteroles rellenos
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 40 g de azúcar
- 250 g de leche
- 100 g de mantequilla
- 160 g de harina
- 4 huevos
Base
- 200 g de galletas, tipo María
- 60 g de mantequilla, a temperatura ambiente en trozos
Relleno
- 1000 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1 sobre de polvo para preparar flan, (35 g)
- 250 g de chocolate amargo, en trozos
- virutas de chocolate, para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 3228 kJ / 772 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 66 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastel de tres leches con rompope
2h
Pastel capuchino
2h
Tiramisú
5 Std. 20 Min
Pastel de chocolate
45min
Pastel de tres leches
3hod.
Pastel de chocolate para dos
30min
Muffins de cocoa y tres chocolates
40min
Calaveritas de chocolate
2h 30min
Pastel de chocolate, zanahoria y piña
2h 20min
Rollo con mermelada de frambuesa
1h
Choco-rol de chocolate
30min
El mejor pastel de chocolate
1h