Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Almíbar
-
70
g de crema de orujo de cava (Marc de cava)
veya 70 g de brandy - 50 g de azúcar
Bizcocho
- 4 huevos
- 150 g de azúcar y un poco más para espolvorear
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Praliné de avellanas
- 120 g de azúcar
- 200 g de avellanas tostadas
- 40 g de leche en polvo
Cobertura de chocolate
- 170 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 60 g de agua
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1977 kJ / 473 kcal
- Protein
- 7.48 g
- Karbonhidrat
- 59.65 g
- Yağ
- 20.22 g
- Lif
- 3.31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minitartas San Marcos con trufa
3hod.
Tronquitos de turrón
1 godz. 40 min
Crema pastelera
10 min
Roscón de Reyes
4h
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15 min
Tronco de Navidad
8h 30min
Coberturas de chocolate y aceite
15min
Nata de trufa
8h 15min
Tarta adikosh
2hod.
Tarta San Marcos
4h
Brazo de gitano
3hod.
Tarta Sacher
3hod.