Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Almíbar
-
70
g de crema de orujo de cava (Marc de cava)
veya 70 g de brandy - 50 g de azúcar
Bizcocho
- 4 huevos
- 150 g de azúcar y un poco más para espolvorear
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Praliné de avellanas
- 120 g de azúcar
- 200 g de avellanas tostadas
- 40 g de leche en polvo
Cobertura de chocolate
- 170 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 60 g de agua
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1977 kJ / 473 kcal
- Protein
- 7.48 g
- Karbonhidrat
- 59.65 g
- Yağ
- 20.22 g
- Lif
- 3.31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarta Sacher
3hod.
Crema pastelera
10min
Tarta San Marcos
4hod.
Brazo de gitano
3hod.
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2 Std.
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min
Nata de trufa
8 Std. 15 Min
Minitartas San Marcos con trufa
3hod.
Tarta adikosh
2 Std.
Tronco de Navidad
8 Std. 30 Min
Bizcocho plancha de chocolate
30min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5hod.