Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brioche
- 225 g di farina tipo 00 + q.b.
- 225 g di farina manitoba
- 80 g di zucchero
- 200 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco
- 75 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 1 bustina di vaniglia burbon in polvere
- 1 pizzico di sale
Pasta di cacao
- 45 g di albumi
- 80 g di zucchero
- 30 g di farina tipo 00
- 20 g di fecola di patate
- 120 g di latte
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 15 g di burro
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo d'uovo
- 2 cucchiai di latte
- 2 cucchiaini di zucchero a velo vanigliato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 598 kJ / 143 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Karbonhidrat
- 23.7 g
- Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panettone gastronomico
26 godz.
Barrette ai frutti di bosco e cioccolato bianco
1 Std. 30 Min
Piadina romagnola
15 Min
Croissant ai wurstel ed Emmental (senza glutine)
2 Std.
Torta pazientina
3u. 55min
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4 Std. 45 Min
Fagottini al cioccolato
7h 45min
Cannoli al nocciolato
20 Min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6 Std.
Panettone farcito
6h 45min
Sgaiozzi
3h 30min
Ciambella speziata
45 Min