Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ciasto
- 250 g mąki pszennej
- 150 g masła, schłodzonego, pokrojonego na kawałki
- 1 jajko
- ½ łyżeczki soli
Nadzienie
- 200 g świeżego sera owczego (bundzu), pokrojonego na kawałki
- 200 g bryndzy, pokrojonej na kawałki
- 200 g sera gouda, pokrojonego na kawałki
- 180 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 2 jajka
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka tymianku, suszonego
- 50 g żurawiny, suszonej
- sól, do smaku (opcjonalnie)
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 3291 kJ / 786.6 kcal
- Protein
- 27.1 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 57.2 g
- Doymuş Yağ
- 36.2 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 971.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia z ziemniakami, boczkiem i rozmarynem
2 Std. 50 Min
Tarta z szynką i fasolką szparagową
1sa 40 dk
Pissaladière - francuska pizza
1h 20min
Kremowe gratin z jarmużu
55 Min
Mini tarty
1 Std. 45 Min
Tarta z szynką i fasolką szparagową
1sa 40 dk
Tort porowy
1 godz. 30 min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2hod. 35min
Tarta orkiszowa z serem feta i burakami
3h
Tarta z serem pleśniowym
1h 35min
Quiche z pomidorkami koktajlowymi
1 Std. 45 Min
Tarta z kurkami, porem i serem camembert
1h