Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 100 g Milch
- 8 Scheiben Toastbrot, entrindet
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 1 Ei
- 2 Eigelb
- 1 TL Salz und Salz zum Kochen der Nocken
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 3 Knoblauchzehen
- Wasser zum Kochen der Nocken
- 300 g Mozzarella, in Scheiben (5 mm)
- 6 - 8 Scheiben Bacon, halbiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2847 kJ / 680 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 42 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi alla romana
1h
Kräuter-Tomaten-Knödel mit Gorgonzola-Speck-Sauce
2 Std.
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2 Std.
Crêpes mit Kräuter-Käse-Creme
1h 30min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30min
Schwäbische Käseknöpfle-Suppe
40min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1 Std. 45 Min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2 godz. 30 min
Gnocchi vom Blech
1h 10min
Bayerische Bschoad-Sackerl
1h
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1h
Badischer Kartoffelauflauf mit Ziegenkäse
1 Std. 40 Min