Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 100 g Milch
- 8 Scheiben Toastbrot, entrindet
- 100 g Polenta (Maisgrieß)
- 1 Ei
- 2 Eigelb
- 1 TL Salz und Salz zum Kochen der Nocken
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 3 Knoblauchzehen
- Wasser zum Kochen der Nocken
- 300 g Mozzarella, in Scheiben (5 mm)
- 6 - 8 Scheiben Bacon, halbiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2847 kJ / 680 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 42 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinat-Käse-Spätzle
20min
Schweizer Alpenmagronen
1h 30min
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2h
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30min
Polenta-Pie
1h 50 min.
Polenta mit Spinat und Käse
1h
Überbackene Erdäpfelroulade mit Eierschwammerlfülle
1 Std. 40 Min
Erdäpfel-Spinat-Krapfen
1 Std. 25 Min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1h
Brotknöpfle mit Salat
1h
Badischer Kartoffelauflauf mit Ziegenkäse
1 Std. 40 Min
Gnocchi alla romana
1h