Funghi ripieni di salsiccia

Funghi ripieni di salsiccia

5.0 2 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 400 g di funghi champignon
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 35 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 35 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 130 g di salsiccia
  • 1 uovo piccolo
  • 10 - 15 g di pangrattato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 711.2 mg
Protein 13.3 g
Kalori 1063.8 kJ / 254.3 kcal
Yağ 20.7 g
Lif 2.5 g
Doymuş Yağ 6.2 g
Karbonhidrat 3.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...