Thermomix® Kesme Aparatı ile başarının sırları

İncecik salatalık, turp, havuç dilimleri ve çok daha fazlasına hazır olun! Thermomix® Kesme Aparatı ile malzemeleri kusursuz bir şekilde dilimleyip rendeleyebilir ve her seferinde olağanüstü sonuçlar elde edebilirsiniz. Hem de çok kısa sürede! Hem Thermomix® TM6 hem de TM5 ile uyumlu olan bu yeni aksesuar, yemek hazırlamayı çok daha kolay ve eğlenceli hale getirecek!

Thermomix® Kesme Aparatının avantajları nelerdir?

Çok yönlüdür-1 disk, 4 farklı kesim.
Thermomix® Kesme Aparatı ile ince dilim, kalın dilim, ince rende ve kalın rende olmak üzere 4 benzersiz kesim seçeneğinin keyfini çıkarın.

Mutfakta zaman kazandırır. Kompakt ve çok yönlü Thermomix® Kesme aparatı, günlük kullanım için idealdir. Meyve ve sebzelerin hızlı ve kolay bir şekilde hazırlamanızı sağlar. Artık doğrama tahtası veya bıçakla boşa zaman ve çaba harcamayacaksınız.

Eşit şekilde kesilmiş parçaları eşit şekilde pişirin. Thermomix® Kesme Aparatı, her seferinde mükemmel sonuçlar elde etmeniz için sebzelerinizi eşit şekilde keser.

Doğru kesimlerle etkileyici sonuçlar elde etmek çok kolay. Jilet gibi keskin kesici bıçakları sayesinde Thermomix® Kesme Aparatı her zaman mükemmel bir şekilde dilimler ve meyve tabağı veya buharda pişmiş havuç gibi en basit yemeklerde bile çarpıcı sonuçlar elde etmenizi sağlar.

Thermomix® karıştırma kabı temiz ve kullanıma hazır halde kalır. Thermomix® Kesme Aparatı, zahmetsizce yemek hazırlamak için tasarlanmıştır. Kesme aparatı sepeti Thermomix® karıştırma kabının içine sorunsuz bir şekilde oturur, işiniz bittiğinde kesme aparatı sepetini kolayca çıkarıp kullanıma hazır karıştırma kabında yemeğinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Sağlıklı yemekleri görsel olarak çekici hale getirir. Thermomix® Kesme Aparatı ile yemeklerinizi daha fazla meyve ve sebze ile zenginleştirererek çocuklarınızın bayılacağı mükemmel sağlıklı yemekler hazırlamak hiç bu kadar iyi olmamıştı.

1 disk, 2 mod

Bu ezber bozan aksesuardan en iyi şekilde faydalanmak ve mutfakta daha fazla zamandan tasarruf etmek için Thermomix® Kesme Aparatı ile kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış 2 yeni Thermomix® TM6 modunu kullanın Dilimleme modu ve Rendeleme modu

Farklı Kesim Türleri

Kesici diskin dilimleme ve rendeleme yapabilen iki farklı yüzü vardır. Meyve ve sebzeleri dört farklı şekilde hazırlamanıza olanak tanır: ● İnce dilimleme (1-2 mm)
● Kalın dilimleme (4-5 mm)
● İnce rendeleme (2 mm)
● Kalın rendeleme (4 mm)

Thermomix® Kesme Aparatınızdan en iyi şekilde yararlanmak için 5 İpucu

  1. Olgun ancak dokunulduğunda sert meyve ve sebzeleri (ör. domates, avokado, mango) kullanmayı unutmayın.
  2. Sert sucukları Thermomix® Kesme Aparatı ile dilimleyebilirsiniz. Taze veya pişmiş sosisler düzgün ve eşit şekilde dilimlenemeyecek kadar yumuşaktır.
  3. Daha iyi sonuçlar için her zaman partiler halinde dilimleyin ve rendeleyin. Böylece kesme sepetinde yaşanacak bir taşmanın önüne gemiş olursunuz (kesme sepeti maks. 800 g yiyecek alır). Dilimlemeye veya rendelemeye başlamadan önce, tüm malzemeleri tarifinize göre tarttığınızdan emin olun.
  4. Malzemeleri kesme türüne göre ayırın. Böylece dilimlemek veya rendelemek için Kesme diski yalnızca bir kez çevirmeniz yeterli olur.
  5. Pişmiş ve donmuş malzemeler Thermomix® Kesme Aparatı ile dilimlemeye veya rendelemeye uygun değildir (pişmiş pancar hariç).

Thermomix® Kesme Aparatını Temizleme

Akan su altında elde yıkayabilir veya bulaşık deterjanı kullanabilirsiniz. Oksidasyonu önlemek için kesme diskini suda bırakmayın. Thermomix® Kesme Aparatı, tercihen üst rafta olacak şekilde bulaşık makinesinde yıkamak için de uygundur.

Hemen satın alın

Kesme Aparatını bu lezzetli tariflerle deneyin