Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 115 g soğan, ikiye bölünmüş
- 85 g havuç, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 85 g kereviz sapı, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 defne yaprağı, kurutulmuş (isteğe bağlı)
- 1 tavuk karkas, orta boy, parçalara bölünmüş (yakl. 5-6)
- 1275 - 1400 g su, su tavuk kemiklerinin üzerinde olmalı ve maksimum seviyesini aşmamalı
- Besin Değeri
- şuna göre 1250 g
- Kalori
- 7074 kJ / 1690.7 kcal
- Protein
- 73.2 g
- Karbonhidrat
- 21.7 g
- Yağ
- 144 g
- Doymuş Yağ
- 41.5 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 505.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40min
Yoğurt Soslu Buğday Salatası
1h 5min
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15min
Sebzeli Galette
1h 30 min
Ev Yapımı Erişte
1h 5min
Sucuklu Kuru Fasulye
10 Std.
Kuru Fasulye
10 Std.
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min
Sade Kek
1h 10 min
Cennet Çorbası
40min
Ekşili Köfte
1h 15 min