Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Galette Hamuru
- 150 g tereyağı, soğuk, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 300 g un, tezgahı unlamak için ekstra un
- 90 g soğuk su
- ½ tk tuz
İç Malzemesi ve Pişirilmesi
- 350 g kabak, küçük boy, soyulmamış, uçları kesilmiş (2-3 kabak)
- 350 g erik domates, sert, bütün (bk. Öneriler)
- 190 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 30 g su
- 10 g frenk soğanı, ince dilimlenmiş
- ½ tk tuz, serpmek için ekstra 2-3 tutam tuz
- un, serpmek için
- 1 tutam karabiber
- 60 g Parmesan peyniri, rendelenmiş
- süt, sürmek için
- 10 fesleğen yaprağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1581.2 kJ / 377.9 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 45.3 g
- Yağ
- 18.5 g
- Doymuş Yağ
- 11.1 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 507.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 min
İmam Bayıldı
1h
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5h 20 min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2 godz. 20 min
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35 min
Karamelize Beyaz Çikolata
18 Std.
Tahinli Çörek
2h
Sotelenmiş Biberler (100 g)
Değerlendirme yok
Spagetti Carbonara
40 min
Etli Fajita
40 min
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4h 45 min
Tiramisu
6 godz. 20 min