Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g kuru fasulye (dermason cinsi)
- 2550 g su
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 55 g tereyağı, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 25 g biber salçası
-
200
g domates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
veya 200 g konserve doğranmış domates - ¾ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- ½ tk şeker
-
65
g biber, çarliston, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (1 cm)
veya 40 g biber, sivri, dilimlenmiş (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 828.6 kJ / 198.1 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 15.9 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 688.8 mg
Alternatif tarifler
Sotelenmiş Karışık Sebzeler
30 Min
Chialı Tavuk Burger
1 Std. 10 Min
Chai Şurubu
Brak ocen
Defne Yaprağı, Tarçın, Anason ve Limonlu Bitki Çayı
10min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1 Std. 30 Min
Çikolata ve Fıstık Ezmeli Tiramisu
15 Min
Portakal Soslu Tavuk Baget
1h 25 min
Sütlü Türk Kahvesi
5min
Sucuklu Kuru Fasulye
10h
Peynirli Omlet
15 Min
Tahinli Çörek (6 adet)
2h
Bal ve Misket Limonu Soslu Hawaii Salatası
15 Min