Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 45 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 75 g mısır unu
- 1 diş sarımsak
- 150 g patates, parçalara bölünmüş (2- 3 cm)
- 90 g soğan, parçalara bölünmüş (2- 3 cm)
- 1000 g su
- 200 g et suyu (sıvı), et veya tavuk
- 1 tk tuz
- ¼ - ½ tk karabiber, damak tadına göre
- 2 yk zeytinyağı
- 1 tk kuru nane
- ½ tk toz kırmızı biber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1052.3 kJ / 251.5 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 23.3 g
- Yağ
- 16.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 598.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sömelek Köfte
1h
Tarhana (taze sebzeli)
35 Min
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1 godz. 30 min
Reyhan Şerbeti
4 Std. 30 Min
Ezogelin Çorbası
1 Std. 5 Min
Tarhana Çorbası
25 Min
Sütlü Domates Çorbası
55 Min
Közlenmiş Kırmızı Biber Çorbası
30min
Sini Köfte
3h
Pirinçli Yayla Çorbası
50min
Etsiz Çiğ Köfte
50min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45min