Cihazlar ve Aksesuarlar
Sucuklu Kuru Fasulye
Hazırlık 20 dk
Toplam 10sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
kuru fasulye (dermason cinsi)200 g
-
su2550 g
-
biber salçası25 g
-
soğan ikiye bölünmüş120 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş (2 cm)40 g
-
200 g konserve doğranmış domates, parçalara bölünmüş (4-5 cm)domates parçalara bölünmüş (4-5 cm)200 g
-
tuz damak tadına göre¾ tk
-
karabiber¼ tk
-
şeker½ tk
-
sucuk yarım ay şeklinde dilimlenmiş (0.5 cm)70 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
688.8 mg
Protein
6.1 g
Kalori
828.6 kJ /
198.1 kcal
Yağ
15.9 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
7.7 g
Karbonhidrat
9.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Kuru Fasulye
10sa
Pratik Sucuk
12sa 25 dk
Bulgurlu Kıymalı Ispanak
30 dk
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 dk
Taze Soğanlı Köfte, Havuçlu Patates Püresi ve Bademli Brokoli
50 dk
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 dk
Kıymalı Ispanak
45 dk
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45 dk
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1sa 20 dk
Ton Balıklı Sebze Noodle
Değerlendirme yok
Çıtır Balıklı Sandviç
40 dk
Orman Kebabı
1sa