Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinada
- 1000 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 400 g cerveja preta
- 10 g molho inglês
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
Massa
- 50 g amêndoa s/ pele
- 220 g manteiga
- 3 ovos
- 450 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 30 g azeite
- 200 g chalota
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 10 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
-
1
c. chá de caldo de carne
veya 1 cubo caldo de carne - 1 gema de ovo p/ pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 doses
- Kalori
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 34 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Empadas de camarão
50 dk
Empada de galinha
2h
Tarte fechada de novilho
13 Std. 30 Min
Lombinhos de porco com mostarda
14h
Empada de caça
48h
Almôndegas de porco orientais com noodles
1sa
Almofadinhas de peru
40 dk
Bolas de cebola e bacon recheadas
1 godz. 30 min
Vazia com chimichurri
2h
Almôndegas de frango asiáticas
40 dk
Pastéis de massa tenra
3h
Empanada Catalã
2h