Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Ei (Größe M)
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 250 g Magertopfen
- 250 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 Prise Salz
-
400
g Ribiselmarmelade (1 Glas)
veya 400 g Marillenmarmelade (1 Glas) - Staubzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 578 kJ / 138 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 43 mg
Alternatif tarifler
Nussbeugerl
1 Std. 55 Min
Topfengolatschen
50 Min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 Std. 10 Min
Ölkuchen mit Marillen
1 godz.
Salzstangerl
1 godz. 25 min
Burgenländerkipferl
1 godz. 25 min
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min
Wiener Rehrücken
3h 40min
Punschkrapferl
1h 5 min
Sonntags-Striezel
2 Std. 15 Min
Schnelle Biskuitroulade
30 Min
Mohnstrudel
2 Std. 30 Min