Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Ei (Größe M)
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 250 g Magertopfen
- 250 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 Prise Salz
-
400
g Ribiselmarmelade (1 Glas)
veya 400 g Marillenmarmelade (1 Glas) - Staubzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 578 kJ / 138 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 43 mg
Alternatif tarifler
Marillen-Topfen-Tascherl
1 Std. 15 Min
Linzerkipferl
1h 50min
Nussbeugerl
1h 55min
Punschkrapferl
1h 5min
Apfelschlangerl
2h
Topfengolatschen
50min
Salzstangerl
1h 25min
Mohnstrudel
2u. 30min
Sonntags-Striezel
2h 15min
Burgenländerkipferl
1h 25min
Wiener Rehrücken
3 godz. 40 min
Schnelle Biskuitroulade
30 Min