Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Piadine
- 250 g di latte
- 100 g di strutto
- 500 g di farina tipo 0
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 10 g di sale
Farcia
- 4 scalogni a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di scarola, lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 olive taggiasche denocciolate
- 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1478 kJ / 535 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 41.7 g
- Yağ
- 17.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Piadina romagnola
15 min
Piadina romagnola
15 min
Gnocco al forno con i ciccioli
4h 50min
Gnocco emiliano
4h 50min
Piadine con salmone affumicato
15 min
Piadina integrale farcita
40 min
Piadina con esubero di lievito madre
1 Std. 50 Min
Gnocco fritto modenese
35 Min
Piadina al miele
1 Std. 10 Min
Strozzapreti pasticciati
1 Std. 40 Min
Pane per hamburger
3 Std. 20 Min
Tigelle
3h 50min