Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Levedura
-
30
g fermento de padeiro fresco
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 35 g açúcar
- 40 g água
- 50 g farinha tipo 65
Massa
- 500 g farinha tipo 65
- 50 g leite
- 35 g manteiga à temperatura ambiente
- 50 g açúcar, mais q.b. p/ polvilhar
- 20 g aguardente
- 4 ovos
- 1 pitada de sal
- Óleo q.b. p/ fritar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 624.6 kJ / 149.3 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 2.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 22.3 mg
Alternatif tarifler
Tarte de cebola e azeitona
50 min
Sopa de tomate
30 min
Espécies de S. Jorge
1 godz. 15 min
Arroz de lapas
45 Min
Bolo de Natal
1h 20 min
Massa de pimenta dos Açores
5 Min
Pudim de pescada
1 Std.
Minifolares
2h 20 min
Sopa de feijão branco e tomate
30 min
Tarte de chocolate e natas
12h 20min
Sopa de tomate com manjericão
35 Min
Caracóis de canela
3h 35min