Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Azeite q.b. p/ untar
- 400 g água fria
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 10 g mel
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g farinha de centeio tipo 70
- 2 c. chá de sal
- 1 c. chá de mistura de especiarias p/ pão (ver dica) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 900 g
- Kalori
- 9175.1 kJ / 2192.9 kcal
- Protein
- 80 g
- Karbonhidrat
- 443.5 g
- Yağ
- 11.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 38.5 g
- Sodyum
- 4684.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mix para pão integral e pão
24u.
Carcaças de espelta
23h 40min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2 godz.
Pão de mistura de centeio sem levedura
Değerlendirme yok
Pão de espelta com sementes de abóbora
15hod. 45min
Pão de lavrador
16h 15min
Pão duplo de centeio e espelta
Değerlendirme yok
Pão de centeio e banha
16 godz. 10 min
Pão rústico suíço
25h 20min
Pão de mistura de centeio e ervas
14hod. 30min
Pão de leitelho
18h
Pão de centeio e aveia
1 godz. 30 min