Posypka z pestek dyni (zero waste)

4.2 5 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
240 g

Malzemeler

Prażone pestki dyni
  • 1 dynia mała (ok. 1 kg), np. Hokkaido, piżmowa
  • 500 g wody
Posypka z nasion dyni
  • 100 g orzechów, całych, mieszanych np. migdałów, orzechów nerkowca, orzechów pekan, orzechów laskowych
  • 20 g sosu sojowego
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 2 łyżeczki przyprawy Ras el Hanout lub dowolnej mieszanki przypraw (patrz wskazówka)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 100 g

Sodyum 450.4 mg
Protein 22.7 g
Kalori 2453.3 kJ / 584.1 kcal
Yağ 50.8 g
Lif 6.4 g
Doymuş Yağ 8.3 g
Karbonhidrat 8.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...