Cihazlar ve Aksesuarlar
Geraardbergse Mattentaarten
Hazırlık 1sa
Toplam 1sa
4 porties
Malzemeler
-
verse volle melk1250 g
-
karnemelk bij voorkeur bio500 g
-
azijn1 tl
-
eiwitten2
-
zout1 snuifje
-
eierdooiers2
-
suiker100 g
-
vanillestokje zaadjes½
-
amandelpoeder50 g
-
natuurlijk amandel extract (optioneel)½ tl
-
bladerdeeg, kant en klare 8 vierkanten650 g
-
ei losgeklopt1
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
1018.3 mg
Protein
29.3 g
Kalori
4601.4 kJ /
1099.8 kcal
Yağ
68.9 g
Lif
9.4 g
Doymuş Yağ
29.5 g
Karbonhidrat
110.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Dit is Belgisch!
10 Tarif
Benelüks
Benelüks
Jouw Cookidoo® 2025 - Bakkampioen
10 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Değerlendirme yok
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Değerlendirme yok
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Değerlendirme yok
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Değerlendirme yok
Paaspastei
Değerlendirme yok
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 dk
Zalm en koolsla broodbeleg
15 dk
Groene biscuittaart
Değerlendirme yok
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3sa
Driedubbele Chocolade Muffins
50 dk
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1sa 40 dk
Wit Brood
Değerlendirme yok