Cihazlar ve Aksesuarlar
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 30 dk
16 stuks
Malzemeler
Chocoladetaart
-
boter om de vorm in te vetten
-
meergranenbloem om de vorm te bestuiven
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
suiker200 g
-
eieren6
-
zout1 snuifje
-
ongezoete cacaopoeder25 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
Meringue
-
suiker150 g
-
eiwitten3
-
zout1 snuifje
Karamel espresso
-
bruine suiker250 g
-
espressokoffie120 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
water1000 g
-
azijn1 el
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 stuk
Protein
6 g
Kalori
1731 kJ /
414 kcal
Yağ
21 g
Lif
2.1 g
Karbonhidrat
49 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Karamel maken
14 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Soefganiots
2sa
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Değerlendirme yok
Bloementaartje met amandelcrème
1sa 10 dk
Aardbeien- en chocoladetaart
3sa
Mout milkshake
10 dk
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2sa 35 dk
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Değerlendirme yok
Gestoomde citroencake
2sa 20 dk
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Değerlendirme yok
Baklava kaastaart
Değerlendirme yok
Buikmannetjes
1sa 30 dk
Snelle brownie
25 dk