Cihazlar ve Aksesuarlar
Hakka Yong Tau Foo Soup
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 portions
Malzemeler
-
garlic peeled3 cloves
-
shallots peeled5 pieces
-
salted fish50 g
-
mackerel fish fillets cut in pieces200 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
white pepper powder1 ½ tsp
-
tapioca starch1 tbsp
-
ice cubes (see tips)30 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
500 g chicken mincemince pork500 g
-
medium egg1
-
cornflour (starch)1 tsp
-
sugar2 tsp
-
Chinese five spice powder¼ tsp
-
water1500 g
-
anchovies (ikan bilis)50 g
-
soy beans150 g
-
salt to taste
-
capsicum quartered, seeds removed1 piece
-
firm bean curd halved1 piece
-
fresh red chilli seeds removed, halved1 piece
-
fresh green chilli seeds removed, halved1 piece
-
eggplant cut in 5 pieces1 piece
-
ladies' fingers5 pieces
-
spring onion chopped, to garnish2
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1772.5 mg
Protein
53.1 g
Kalori
2069 kJ /
494.5 kcal
Yağ
20.9 g
Lif
6.9 g
Doymuş Yağ
6.2 g
Karbonhidrat
23.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
In Homemade We Trust
43 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Open Cooking
32 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Stir Fried Pork with Chillies
25 dk
Sambal Belacan
5 dk
Hainanese Chicken Rice
4sa 5 dk
Ginger Fried Rice
15 dk
One Pot Chicken Rice
50 dk
Artichokes in Oil
Değerlendirme yok
Sukiyaki
55 dk
Lala Clam Soup Meehoon
1sa 15 dk
Cantonese Steamed Fish
40 dk
Kuih Kosui Pandan (Pandan Rice Cake with Grated Coconut)
Değerlendirme yok
Ginger Scallion Fish Slices
40 dk
Sambal Brinjal
40 dk