Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 15 g de sel
- 2 c. à café de curcuma en poudre
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 1 bouquet de menthe fraîche
- 1 bouquet de persil plat frais
- 20 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1053 kJ / 269 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 45.8 g
- Yağ
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain indien (naan)
1h 50 min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Pastilla au poulet
1h 10min
Batbout au fromage
30min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4 Std. 40 Min
Pain pide (pain turc)
2h
Crêpes berbères au miel
1h 20 min
Pain marocain
2 Std. 45 Min
Cornes de gazelle
1h
Harira (soupe marocaine au poulet)
55min
Harira
7 Std.
Soupe harira
40min