Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 15 g de sel
- 2 c. à café de curcuma en poudre
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 1 bouquet de menthe fraîche
- 1 bouquet de persil plat frais
- 20 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1053 kJ / 269 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 45.8 g
- Yağ
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Harira (soupe marocaine au poulet)
55min
Soupe à la coriandre
50 min
Soupe harira
40 min
Pain marocain
2 godz. 45 min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 min
Pain pide (pain turc)
2h
Pastilla au poulet
1h 10min
Harira
7 godz.
Msemen
40 min
Batbout au fromage
30 min
Crêpes mille trous
1h 10min