Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 60 g de beurre doux
- 50 g d'huile de colza
- 200 g d'amandes effilées
- 125 g d'amandes en poudre
- 100 g de sucre en poudre
- 5 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 340 g de miel d'acacia
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 20 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 801 kJ / 191 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Karbonhidrat
- 25.6 g
- Yağ
- 9.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Harira (soupe marocaine au poulet)
55min
Briouats
35min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2h
Cornes de gazelle
1 godz.
Pain marocain
2 godz. 45 min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Cornes de gazelle à la rose
45 min
Fatayer au fromage et menthe
2h
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4 Std. 40 Min
Pastilla au poulet
1h 10min
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1h 15min
Harira
7 godz.