Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegan Oyster Mushroom Soup
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
onions halved115 g
-
carrots cut into pieces115 g
-
85 g celeriac, cut into piecescelery cut into pieces85 g
-
parsnip cut into pieces60 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil30 g
-
water650 g
-
oyster mushroom, fresh thinly sliced450 - 500 g
-
bay leaf, dried2
-
allspice berry3
-
paprika, sweet1 tsp
-
paprika, hot½ tsp
-
white pepper, ground¼ tsp
-
ginger, dried, ground¼ tsp
-
nutmeg, ground¼ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
tomato purée (concentrate)15 g
-
marjoram, dried2 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
657.6 mg
Protein
5.2 g
Kalori
631.5 kJ /
150.9 kcal
Yağ
8.4 g
Lif
5.8 g
Doymuş Yağ
1.3 g
Karbonhidrat
18 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
We celebrate our UNIQUENESS
21 Tarif
Kanada
Kanada
Bunları da beğenebilirsiniz...
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45 dk
Vegetarian Pizza (TM6)
1sa 40 dk
Heirloom Tomato Gazpacho
1sa 10 dk
Vegan Green Pea Fritters
20 dk
Greek Lentils and Rice
40 dk
Lemongrass Tempeh
1sa 15 dk
Millet cashew stir-fry
30 dk
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 dk
Lala Clam Soup Meehoon
1sa 15 dk
Thai Green Curry and Lemongrass Rice
1sa 15 dk
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1sa 30 dk
Mango sorbet
2 dk