Cihazlar ve Aksesuarlar
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 45 dk
6 portions
Malzemeler
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling30 g
-
salt2 tsp
-
dried Provençal herbs3 tbsp
-
lemon juice20 g
-
whole chicken cleaned (approx. 1500-2000 g)1
-
water400 g
-
cider100 g
-
carrots cut in chunks200 g
-
sweet potatoes cut in chunks (2 cm)350 g
-
potatoes skin on, cleaned, cut in slices (1 cm)600 g
-
pumpkin cut in pieces200 g
-
zucchinis skin on, cut in chunks (2 cm)300 g
-
red onions cut in slices300 g
-
red capsicums cut in 1 cm strips300 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1202.2 mg
Protein
47.4 g
Kalori
3192 kJ /
762.9 kcal
Yağ
42.7 g
Lif
8 g
Doymuş Yağ
10.9 g
Karbonhidrat
46.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
There is always Room at our Table
36 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 dk
Hainanese Chicken Rice
4sa 5 dk
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Değerlendirme yok
Chinese-style beef stew
3sa 30 dk
Traditional Fried Rice
20 dk
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 dk
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 dk
Caribbean Wraps
50 dk
Hand Ripped Cabbage
20 dk
Stir-fry Baby Bak Choy
10 dk
Ayam Paprik
30 dk
Creole jambalaya
1sa