Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di cioccolato fondente (min. 70% di cacao) a pezzi + q.b.
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 400 g di latte intero
- 80 g di zucchero
- 1 cucchiaino di agar agar
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 3 cucchiai di acqua
- 10 g di zenzero fresco a pezzi
- 3 pere Williams, sbucciate e a cubetti (1 cm)
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 20 g di Cognac (isteğe bağlı)
- 50 g di zucchero di canna
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Karbonhidrat
- 37.2 g
- Yağ
- 14.6 g
Alternatif tarifler
Gelato al pane
8óra 30p
Salsa al cioccolato
20min
Zabaione
15min
Éclair di primavera alla verbena
Değerlendirme yok
Bougatsa greca miele e pistacchi
4h
Mousse all'albicocca
3 Std. 30 Min
Bavarese alle nocciole
7 Std.
Condimento alla senape e aceto balsamico
10 min
Crema inglese
15min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Crema al cocco
15min
Semifreddo allo zabaione
12óra 15p