Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g di erba cipollina fresca
- 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline
- 750 g di latte intero fresco (vedere consigli)
- 375 g di yogurt naturale, non zuccherato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3033 kJ / 725 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Karbonhidrat
- 53.3 g
- Yağ
- 40.9 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Primo sale
13 Std. 30 Min
Formaggio fresco
9 Std. 45 Min
Ricotta
5 Std. 30 Min
Burro
40min
Panini cotti a vapore
2h 10min
Primosale
4h 45min
Fette biscottate
5h 50min
Attorcigliati al sale marino
3 godz. 15 min
"Birra" allo zenzero
10min
Caciotta fresca piccante
8 Std.
Spianata sarda
7h 45min
Sale aromatizzato ai funghi porcini
10min