Erdäpfelbrot (glutenfrei)

Erdäpfelbrot (glutenfrei)

3.7 7 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 30 dk
12 Scheiben

Malzemeler

  • Wasser
    600 g
  • Erdäpfel geschält, in Stücken (3 cm)
    200 g
  • Milch
    150 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    10 g
  • Wasser
    300 g
  • frische Germ
    30 g
  • Zucker
    1 TL
  • Olivenöl etwas mehr zum Einfetten
    20 g
  • glutenfreie Mehlmischung z.B. von Schär, Fini's Feinstes etc.
    450 g
  • Tapiokastärke
    50 g
  • Quinoamehl (siehe Tipp)
    25 g
  • Salz
    1 TL
  • Sesamsamen, schwarz (isteğe bağlı)
    1 EL

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Scheibe

Sodyum 415 mg
Protein 3 g
Kalori 861 kJ / 206 kcal
Yağ 2 g
Lif 2 g
Doymuş Yağ 1 g
Karbonhidrat 40 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...