Raclette-Auflauf

Raclette-Auflauf

4.2 114 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Wasser
    30 g
  • frische Pilze in Scheiben (ca. 5 mm)
    300 g
  • Öl
    20 g
  • Pellkartoffeln gekocht, in Scheiben (1-2 cm)
    500 g
  • Zwiebeln gebraten, in Spalten
    100 - 150 g
  • Mais, aus der Dose abgetropft
    80 - 100 g
  • rote Paprika geviertelt
    100 - 150 g
  • Salami in Scheiben, geviertelt
    50 - 100 g
  • Schinken, gekocht in Scheiben, geviertelt
    50 - 100 g
  • Raclettekäse in Stücken (3-4 cm)
    150 - 200 g
  • Sauce Hollandaise
    150 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 760 mg
Protein 25 g
Kalori 2063 kJ / 493 kcal
Yağ 27 g
Lif 15.4 g
Doymuş Yağ 10 g
Karbonhidrat 50 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...