Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 échalotes
- 3 gousses d'ail
- 30 feuilles de persil frais
- 40 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 40 g d'eau
- 800 g de carottes, coupées en rondelles ou en biseau (0,5 cm)
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 cube de bouillon de volaille
- 40 g de crème fraîche épaisse (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 752 kJ / 179.8 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Karbonhidrat
- 25.2 g
- Yağ
- 8.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 217.6 mg
Alternatif tarifler
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h
Spaghetti de courgette à la carbonara
40min
Riz cantonais
30min
Parmigiana courgettes et pommes de terre
1h 15 min
Sauté de porc à la moutarde et panais
50min
Cabillaud au chorizo
35 Min
Gratin de courgette, pomme de terre et chèvre
45min
Velouté de carottes
30min
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Soupe de potimarron
35 Min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Purée mousseline
40min