Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 dose di pasta sfoglia (vedere consigli)
- 1 - 2 cucchiai di farina tipo 00
- 1 uovo sbattuto
- 250 g di robiola a pezzi
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 tartufo nero fresco a lamelle
- 3 - 4 fili di erba cipollina fresca, lavati, asciugati e sminuzzati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3385 kJ / 809 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 40.1 g
- Yağ
- 63 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crocchette ai peperoni e cipolle caramellate
9 Std. 30 Min
Soufflé al Castelmagno
55 Min
Filetto in crosta di patate
2h 15min
Sformatini di asparagi
45min
Mini soufflé
1h 15min
Bicchierini ai peperoni arrostiti
30min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Lasagna di mare con pesto di prezzemolo
1h
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Soufflé al formaggio
55 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min