Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 50 g di latte
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 1000 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 12 scampi freschissimi, sciacquati in acqua salata
- 200 g di foglie di spinaci freschi, sbollentati e strizzati
- 1 albume
Crema
- 200 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 770 kJ / 184 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Karbonhidrat
- 16.5 g
- Yağ
- 10.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frittatine di mare
35min
Crêpes agli asparagi e salmone
2 Std. 30 Min
Rotolini di lasagne salmone e basilico
55 min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1 Std.
Fagottini al profumo di mare
1 Std. 40 Min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Éclair ai gamberetti saporiti
1 Std. 20 Min
Fatayer agli spinaci
2 Std. 20 Min
Polpette di carciofi e scamorza
1 Std.
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1 Std. 30 Min
Crostello
4 Std.
Fiori di zucca ripieni
1 Std.