Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g salsa
- 80 g azeitonas pretas s/ caroço
- 200 g azeite
- 2 dentes de alho
- 600 g bacalhau demolhado e desfiado
- 300 g natas
- ½ limão, só o sumo
- 100 g pão s/ côdea partido em pedaços
- 1 pitada de pimenta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1729.1 kJ / 413.3 kcal
- Protein
- 33.1 g
- Karbonhidrat
- 6.3 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 3615.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caldo de bacalhau
30min
Cassata de avelã e chocolate
8h
Arancini
1h 20 min
Gelado de laranja em base de arroz tufado
11h
Creme de tupinambo, nabo e mexilhão
55min
Sopa de farrapos à alentejana
45 min
Borrego recheado com grelos e alheira e arroz selvagem com abóbora
3h 30 min
Pickles de rabanetes
168h
Rolinhos de linguado, puré de aipo e espargos
45 min
Sopa caprese
1h 15min
Chutney de citrinos
1h 30min
Tornedós fingidos
45 min