Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Strudelteig
- Öl zum Einfetten
- 10 g Butter, weich
- 100 g Wasser, kalt
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 250 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
Fülle- und Strudelzubereitung
- 120 g Butter, in Stücken
- 80 g Semmelbrösel
- 80 g Walnüsse
- 30 g Zitronensaft
- 10 g Rum
- 80 g Feinkristallzucker
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 1000 g Äpfel (siehe Tipp), geschält, geviertelt, entkernt
- 2 EL Staubzucker, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2304 kJ / 550 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 4.1 g
Alternatif tarifler
Topfenstrudel
2h 10min
Marillenknödel "die Besten"
1 Std.
Reisauflauf mit Äpfeln
1 godz. 45 min
Faschingskrapfen
2 Std. 45 Min
Strudelgrundteig
45min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1 Std.
Topfenpalatschinken
1h 30min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Topfen-Marillen-Strudel
1h 30min
Grießnockerl
30min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 Std. 10 Min
Buchteln mit Vanillesauce
1 godz. 40 min