Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Strudelteig
- Öl zum Einfetten
- 10 g Butter, weich
- 100 g Wasser, kalt
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 250 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
Fülle- und Strudelzubereitung
- 120 g Butter, in Stücken
- 80 g Semmelbrösel
- 80 g Walnüsse
- 30 g Zitronensaft
- 10 g Rum
- 80 g Feinkristallzucker
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 1000 g Äpfel (siehe Tipp), geschält, geviertelt, entkernt
- 2 EL Staubzucker, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2304 kJ / 550 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 4.1 g
Alternatif tarifler
Milchrahmstrudel
1h 55min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1 Std.
Topfen-Marillen-Strudel
1 Std. 30 Min
Topfenstrudel
2 godz. 10 min
Faschingskrapfen
2 Std. 45 Min
Marillenknödel "die Besten"
1 Std.
Strudelgrundteig
45 Min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10min
Topfenpalatschinken
1 Std. 30 Min
Grießnockerl
30 Min
Bananenschnitten
3 Std.
Buchteln mit Vanillesauce
1h 40min