Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Schalotten
- 40 g Butter
- 750 g Blumenkohlröschen, davon 150 g kleine (1 x 1 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 200 g Kartoffeln, in Stücken
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 500 g Wasser
- 400 g Sahne
- 1 Msp. Muskat, frisch gerieben
- 200 g Nordseekrabben, gegart
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2200 kJ / 525 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 41 g
- Lif
- 6.3 g
Alternatif tarifler
Sellerie-Kartoffel-Suppe mit Kräuterklößchen
1h
Kartoffelsuppe mit geräuchertem Lachs
35 min
Forellencremesuppe
40 min
Spargelcremesuppe
45min
Kohlrabi-Kräuter-Suppe mit Lachsforelle
40 min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40 min
Blumenkohl-Cremesuppe
30min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45min
Blumenkohlsuppe
40 min
Erbsen-Krabben-Suppe
35 min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45min
Fenchel-Lachs-Suppe
35 min