Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Sonnenblumenöl
- 400 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 2 EL Majoran, getrocknet
- 1 TL Salz
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL Balsamico
- 20 g Tomatenmark
- 500 g Rindsgulaschfleisch (Wadschunken), von groben Sehnen befreit
- 700 g Wasser
- 1 - 1 ½ Rindsuppenwürfel (für je 0,5 l)
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Chiliflocken, getrocknet (isteğe bağlı)
- 380 g Erdäpfel, festkochend, geschält
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 823 kJ / 197 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 1093 mg
Alternatif tarifler
Rindsrouladen
1 Std. 30 Min
Chili con carne
40min
Gulaschsuppe
1h 15 phút
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 Std. 50 Min
Hennenknödel-Suppe
1h
Fleischstrudel
2h
Geschnetzeltes vom Schwein
40min
Krautfleisch
1h 40min
Hendl-Gulaschtopf mit Spätzle
1h 20min
Rindssuppe
2h
Serbisches Reisfleisch
2 godz. 50 min
Paprikahendl
1h