Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Sonnenblumenöl
- 400 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 2 EL Majoran, getrocknet
- 1 TL Salz
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL Balsamico
- 20 g Tomatenmark
- 500 g Rindsgulaschfleisch (Wadschunken), von groben Sehnen befreit
- 700 g Wasser
- 1 - 1 ½ Rindsuppenwürfel (für je 0,5 l)
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Chiliflocken, getrocknet (isteğe bağlı)
- 380 g Erdäpfel, festkochend, geschält
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 823 kJ / 197 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 1093 mg
Alternatif tarifler
Chili con Crema
45min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1h 30min
Chili con carne
40 min
Gulaschsuppe
1h 15 min
Geschnetzeltes vom Schwein
40 min
Rindssuppe
2 godz.
Frittatenrouladen
40 min
Serbisches Reisfleisch
2h 50min
Gulaschsuppe im Brot
2 godz.
Tomatensuppe mit Geflügel
30min
Hendl-Gulaschtopf mit Spätzle
1 godz. 20 min