Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Sonnenblumenöl
- 400 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 2 EL Majoran, getrocknet
- 1 TL Salz
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL Balsamico
- 20 g Tomatenmark
- 500 g Rindsgulaschfleisch (Wadschunken), von groben Sehnen befreit
- 700 g Wasser
- 1 - 1 ½ Rindsuppenwürfel (für je 0,5 l)
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Chiliflocken, getrocknet (isteğe bağlı)
- 380 g Erdäpfel, festkochend, geschält
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 823 kJ / 197 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 1093 mg
Alternatif tarifler
Chili con carne
40 min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Lachsfilets mit Sauerampfersauce
35 min
Tomatensuppe mit Geflügel
30 min
Gulaschsuppe
1 Std. 15 Min
Pichelsteiner Eintopf
1 Std. 10 Min
Serbisches Reisfleisch
2h 50 min
Geschnetzeltes vom Schwein
40 min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 Std. 50 Min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 Std.
Gulasch Stroganoff
1 Std. 10 Min
Hendl-Gulaschtopf mit Spätzle
1 godz. 20 min