Cihazlar ve Aksesuarlar
Fersken i hvitvinsirup
Hazırlık 10 dk
Toplam 4sa
4 porsjoner
Malzemeler
-
fersken kommer an på størrelse6 - 8
-
lønnesirup, ren100 g
-
hvitvin600 g
-
vann300 g
-
kanelstenger2
-
vaniljestang del i to på langs og skrapt frø1
-
sitronsaft (ca. 2 sitroner)80 g
-
sitron skall (7 x 1 cm), ingen hvit marg6 stykker
-
stjerneanis3
-
mynte, fersk kun blader, til pynt1 - 2 kvister
-
gresk yoghurt to serve (valgfritt)
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsjon
Sodyum
62.8 mg
Protein
4.3 g
Kalori
968.3 kJ /
230.5 kcal
Yağ
1.6 g
Lif
11.9 g
Doymuş Yağ
0.5 g
Karbonhidrat
42.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Vegetarisk kjøkken
51 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Değerlendirme yok
Havregrøt med yoghurt og bær
10 dk
Havregrøt med sjokolade og pære
20 dk
Mandel og kokoskjeks
Değerlendirme yok
Bærsorbet med rødbeter
Değerlendirme yok
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Değerlendirme yok
Kaffeknas med kokosnøtt
Değerlendirme yok
Fruktgelé
Değerlendirme yok
Mandel- og daddelbarer
2sa 15 dk
Polske crêpes
Değerlendirme yok
Sjokolade Frangelico® is
Değerlendirme yok
Sjokolademousse
Değerlendirme yok