Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di burro, a pezzi
- 120 g di salmone affumicato, a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 5 g di concentrato di pomodoro
- 20 g di Cognac
- 320 g di pasta secca, formato a piacere (vedere consigli)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2590.3 kJ / 619 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Karbonhidrat
- 65.7 g
- Yağ
- 30.7 g
- Doymuş Yağ
- 16.9 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 647.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spaghetti alla carbonara
35min
Spaghetti alla carbonara
30min
Insalata di pasta con tonno e mais
20 Min
Pasta alla carcerata
30min
Gramigna alla salsiccia
45min
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30min
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40min
Risotto alla carbonara
2 godz.
Risotto zafferano e speck
35min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30min
Scaloppine di pollo al limone
40min