Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poulet in Peperonisauce
- 6 - 8 Pouletunterschenkel, mit Haut (je ca. 150-200 g)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 180 g rote Peperoni, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Tomaten, je nach Grösse halbiert oder geviertelt
- 30 g Olivenöl
Zucchetti-Feta-Couscous
- 200 g Couscous
- 15 g Petersilie, flachblättrig, ohne Stiele
- 30 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Schalotten, halbiert
- 150 g Zucchetti, in Stücken
- 200 g Wasser
-
1
EL Hühnerbouillon Paste
veya 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l) - 100 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 4.3 g
Alternatif tarifler
Poulet-Stroganoff
50 Min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 Min
Stroganoff
45 Min
Sweet Chili Poulet mit Kabissalat
2hod.
Rindshuftsteaks mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50 Min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Panang-Curry
45 Min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1 godz. 10 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Pennette mit Safran und Crevetten
30 Min
Kartoffelstock nature
55 min