
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poulet in Peperonisauce
- 6 - 8 Pouletunterschenkel, mit Haut (je ca. 150-200 g)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 180 g rote Peperoni in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Tomaten je nach Grösse halbiert oder geviertelt
- 30 g Olivenöl
Zucchetti-Feta-Couscous
- 200 g Couscous
- 15 g Petersilie, flachblättrig ohne Stiele
- 30 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Schalotten halbiert
- 150 g Zucchetti in Stücken
- 200 g Wasser
-
1
EL Hühnerbouillon Paste
veya 1 Hühnerbouillonwürfel (für 0,5 l) - 100 g Feta in Würfeln (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 420 kcal / 1757 kJ
- Protein
- 22 g
- Yağ
- 24 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Lif
- 4.3 g