Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g de nata (35% de grasa)
- 190 g de leche entera (y algo más para pincelar)
- 30 g de mantequilla (y algo más para engrasar)
- 110 g de azúcar
- 600 g de harina de fuerza
- 90 g de clara de huevo
- 9 g de levadura de panadería deshidratada
- 1 cucharadita de sal
- 35 g de leche en polvo entera
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 5.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 116.4 mg
Alternatif tarifler
Pan de agua
3sa
Medias noches al vapor
2j
Brioche rápido
1h 50min
Pan blanco
3h 10min
Bollitos para la cena
1 Std. 40 Min
Masa de pan básica
1j
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 Std.
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan gallego con masa madre
15h 30 min
Panecillos artesanos
1j 30 menit
Pan de Viena con chorizo
45 Min