Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Streifen Orangenschale, unbehandelt (1 x 4 cm)
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 850 g Pflaumen, halbiert, entsteint
- 150 g Orangensaft
- 5 g neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett, siehe Tipp)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1729 kJ / 413 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 101 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 17 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aprikosen-Konfitüre
30min
Heidelbeer-Honig-Konfitüre
1h
Rhabarber-Orangen-Konfitüre
30min
Wassermelonen-Himbeer-Konfitüre
30min
Erdbeerkonfitüre mit Holunderblüten
35min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25 min
Quitten-Kompott
1h 20min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 min
Quittengelee
12h
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30min
Waldfrucht-Gelee
35min