Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1500 g di acqua
- 5 g di sale + q.b.
- 250 g di pasta secca tipo linguine, spezzate a metà
- 20 g di burro
- 3 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di salame napoletano a cubetti
- 80 g di provola a cubetti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2353 kJ / 562 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 50.4 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 10.6 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 905.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia di patate in padella
1sa
Brutti ma buoni di patate
55min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45min
Patate schiacciate al forno
1sa
Contorno di patate americane speziate
45min
Pop corn di patate
1h 30min
Bocconcini di carote e patate
40 dk
Barchette feta e bietole
2sa
Monte Cristo sandwich
4h 30 min
Brioche salata prosciutto, formaggio e cipolle
4 godz.
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30min
Lasagna autunnale
2sa