Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1500 g di acqua
- 5 g di sale + q.b.
- 250 g di pasta secca tipo linguine, spezzate a metà
- 20 g di burro
- 3 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di salame napoletano a cubetti
- 80 g di provola a cubetti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2353 kJ / 562 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 50.4 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 10.6 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 905.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Braciole pugliesi
1h
Insalata di surimi e verdure alla giapponese (TM6)
15 Min
Cannelloni al ragù
1 Std. 30 Min
Pollo alla pizzaiola con pasta all'uovo
30 phút
Omelette verdure e formaggio
30 phút
Monte Cristo sandwich
4sa 30 dk
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Polpette di peperoni
1h
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Gattò di patate e spinaci
2 Std.
Focaccia di patate in padella
1h
Pasta panna e salmone
30 phút