Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di patate rosse piccole, con la buccia
- 750 g di acqua
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 5 g di sale
- 5 g di zucchero
- 40 g di burro morbido
- olio di arachidi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 321.8 kJ / 76.9 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 8.3 g
- Yağ
- 4.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 69.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arrosto con contorno di castagne e patate
2 Std.
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30min
Frittelle di carciofi
45min
Salmone marinato
2 Std. 30 Min
Mondeghili
40 min.
Rösti svizzero
9h
Polenta bianca e salsiccia
1h 30min
Bianchini sardi
2 Std.
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1h
Frittelle di patate aromatiche
45min