Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 260 g d'eau
-
25
g de levure boulangère fraîche, émiettée
veya 2 c. à café de levure boulangère sèche (voir "Conseil(s)") - 15 g de sucre en poudre
-
2
branches de thym frais, effeuillées, et 1 c. à soupe
veya 3 c. à soupe de thym déshydraté - 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à café bombée de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2140.5 kJ / 511.6 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Karbonhidrat
- 98.7 g
- Yağ
- 5.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 794.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Petits pains au lait
2h 5min
Pain torsadé cheddar et ciboulette
3h 25min
Soupe bâloise à la farine
1 Std. 10 Min
Pain maison au maïs
2 godz. 30 min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Bretzels
1h 50min
Focaccia aux pommes de terre
2h 50min
Pain aux oignons blancs
Değerlendirme yok
Boule au cacao
6h 20min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3 godz. 20 min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 godz. 20 min
Soupe du chalet
40 Min