Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Otlu Tereyağı
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 10 g maydanoz yaprağı, taze
- 10 g fesleğen, taze, sadece yaprakları
- 60 g tereyağı, yumuşak, parçalara bölünmüş
- ½ tk tuz
Hamur
- 600 g un, serpmek için ekstra un
- 300 g su, ılık
- 40 g taze maya, ufalanmış
- ½ tk şeker
- 1 ½ tk tuz
- 50 g ayçiçek yağı
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 13525.6 kJ / 3232.7 kcal
- Protein
- 80.1 g
- Karbonhidrat
- 484.8 g
- Yağ
- 107.9 g
- Doymuş Yağ
- 36.2 g
- Lif
- 28.7 g
- Sodyum
- 5874 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cevizli Pratik Ekmek
45 min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1h 20min
Tencerede Pratik Ekmek
2h 20 min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2h
Cantık
50 min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Zencefil ve Portakallı Bitki Çayı
15 Min
Naneli Salata Sosu ve Narenciye Salatası
30 min
Marmelatlı Çörekler
2h 20 min
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1h 30 min
Sütlü Minik Ekmekler
1 Std. 45 Min