Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Otlu Tereyağı
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 10 g maydanoz yaprağı, taze
- 10 g fesleğen, taze, sadece yaprakları
- 60 g tereyağı, yumuşak, parçalara bölünmüş
- ½ tk tuz
Hamur
- 600 g un, serpmek için ekstra un
- 300 g su, ılık
- 40 g taze maya, ufalanmış
- ½ tk şeker
- 1 ½ tk tuz
- 50 g ayçiçek yağı
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 13525.6 kJ / 3232.7 kcal
- Protein
- 80.1 g
- Karbonhidrat
- 484.8 g
- Yağ
- 107.9 g
- Doymuş Yağ
- 36.2 g
- Lif
- 28.7 g
- Sodyum
- 5874 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.
Kahve ve Üzümlü Ekmek
3j 40 menit
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2 godz.
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Karabuğdaylı Ekmek
2 godz. 30 min
Çikolatalı Mısır Gevreği Topları
50min
Tencerede Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Patlıcanlı Börek
1 godz. 10 min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 Std. 50 Min
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1h 50min
Cantık
50min
Cevizli Pratik Ekmek
45min