Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Otlu Tereyağı
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 10 g maydanoz yaprağı, taze
- 10 g fesleğen, taze, sadece yaprakları
- 60 g tereyağı, yumuşak, parçalara bölünmüş
- ½ tk tuz
Hamur
- 600 g un, serpmek için ekstra un
- 300 g su, ılık
- 40 g taze maya, ufalanmış
- ½ tk şeker
- 1 ½ tk tuz
- 50 g ayçiçek yağı
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 13525.6 kJ / 3232.7 kcal
- Protein
- 80.1 g
- Karbonhidrat
- 484.8 g
- Yağ
- 107.9 g
- Doymuş Yağ
- 36.2 g
- Lif
- 28.7 g
- Sodyum
- 5874 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cevizli Pratik Ekmek
45 min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1hod. 20min
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1h
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 godz. 10 min
Çilekli Crumble
40min
Varoma'da Yoğurt
12h
Tencerede Pratik Ekmek
2hod. 20min
Yoğurtlu Ekmek
3hod.
Sömelek Köfte
1h
Tavuk Bulyon
45 min
Sütlü Ekmek
2 Std. 35 Min
Cantık
50min