Cihazlar ve Aksesuarlar
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
1 adet
Malzemeler
Otlu Tereyağı
-
soğan ikiye bölünmüş70 g
-
diş sarımsak1
-
maydanoz yaprağı, taze10 g
-
fesleğen, taze sadece yaprakları10 g
-
tereyağı yumuşak, parçalara bölünmüş60 g
-
tuz½ tk
Hamur
-
un serpmek için ekstra un600 g
-
su ılık300 g
-
taze maya ufalanmış40 g
-
şeker½ tk
-
tuz1 ½ tk
-
ayçiçek yağı50 g
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
Besin Değeri şuna göre 1 adet
Kalori
3232.7 kcal /
13525.6 kJ
Protein
80.1 g
Yağ
107.9 g
Karbonhidrat
484.8 g
Lif
28.7 g
Doymuş Yağ
36.2 g
Sodyum
5874 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Fırından Ekmekler
20 Tarif
Türkiye
Türkiye

Kolay Fikirler
200 Tarif
Türkiye
Türkiye