Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g shallots
- 20 g garlic cloves
- 500 g chayote, peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces that fit through feeder tube
- 20 g red curly chillies, cut in diagonal slices
- 2 cm galangal, bruised
- 2 fresh bay leaves
- 25 g dried shrimp, soaked to soften
- 20 g cooking oil
- 1 tsp salt
- 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
- 1 tsp sugar
- ¼ tsp ground white pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 511 kJ / 122 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 821 mg
Alternatif tarifler
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 Min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 Min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min
Hand Ripped Cabbage
20min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Acar Timun (Cucumber Acar)
30 Min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 Min
Ginger Garlic Paste
10 Min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Green Beans with Peanuts
15 Min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Cantonese Steamed Fish
40 min